Shambhala Reiki MDH

Shambhala Reiki – Multi Dimensional Healing, is sterker dan Reiki energie. De energie is een nieuwe tijdsenergie. Het gaat allemaal steeds makkelijker en sneller. Shambhala is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen.

Shambhala Reiki bestaat uit 4 graden.

Elke graad bestaat uit een inwijding, theorie, meditaties en oefenen. Ik geef de cursus individueel of op aanvraag in groepsverband in 2 dagen aan je door.

Shambhala Reiki 1e en 2e graad
€ 199één dag
Shambhala Reiki 3e en 4e graad
€ 199één dag

Wat ga je leren?
Shambhala Reiki bestaat uit vier inwijdingen/graden die je bij mij per 2 individueel of in groepsverband kunt volgen.

Graad 1 en 2
In de eerste en tweede graad krijg je 2 inwijdingen. Je leert werken met de Shambhala energie, de Violette Vlam en de Shambhala symbolen.

Je maakt kennis met je MAP-team en krijgt een Mahatma meditatie.

Graad 3 en 4
Ga je verder met de volgende graad? Ook wel de Mastergraad. Hier leer je nog meer Shambhala symbolen. Krijg je 2 inwijdingen, leer je anderen inwijden.  Leer je over activatie van het kristallijnen licht lichaam, meditatie en meer.

Het gebruik van Shambhala
Naast het behandelen van mensen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kan het ook gebruikt worden voor dieren, planten, energetisch reinigen van ruimten, om voedsel te zegenen, verhogen van de werking van het derde oog, verhogen van de werking van kristallen en remedies, makkelijker door de files komen etc. etc.

Praktische informatie
* Cursusduur graad 1 en 2: 1 dag
* Cursusduur graad 3 en 4: 1 dag
* Ik ben bereikbaar voor al je vragen.
* Groepsgrootte: individueel of in groepsverband
* Kosten graad 1 en 2: € 199
* Kosten graad 3 en 4: € 199
* Natuurlijk ontvang je ook een certificaat!
* Inclusief: cursusmateriaal, koffie/thee

Shambhala Master worden? Dit betekent niet dat je mensen in ‘moet’ wijden. Je kunt ook Master worden van je eigen leven en pad. De energie gebruiken voor jezelf en naasten. Dit alles leer je in Graad 3 en 4.

Nog geen Reiki gedaan, maar wil je Shambhala Reiki leren?
Dat kan. Shambhala Reiki staat los van Usui Reiki en is dus ook apart te leren. Wel is het handig als je al bekend met energiewerk.

Wat betekent MDH ook wel Multi Dimensionaal Helen?
We leven in de 3e dimensie en sommige van ons gaan al door naar de 4e en 5e dimensie. De energie van Liefde en Licht van Shambhala verbind je met de oerbron van alles, de aarde en bewuste energieën van buiten de aarde: multidimensionaal.

De grondlegger van Shambhala is John Armitage. Hij heeft van St. Germain, via gechannelde informatie kennis gekregen over deze vorm van Energiewerk. De basis is liefde en vrijheid.

Voor wie is Shambhala Reiki?
Shambhala is niet alleen bedoeld voor degenen die wensen een healer te zijn, het is voor een ieder toegankelijk en evengoed voor een ieder die zichzelf tot volledigheid wil ontwikkelen.

Laat je verbazen over waar deze positieve energie allemaal voor werkt en op is toe te passen!

Shambhala betekent voor mij vrijheid, meer mogelijkheden, nog meer liefde en power!
Menu