Handen die helen, handen die delen, handen die liefde doorgeven…

Heb jij één of meer Reiki cursussen gevolgd en wil je je ervaring uit wisselen met andere Reiki-beoefenaars? Of doe je er minder mee dan je zou willen en wil je de draad weer oppakken? Dan ontvang ik je graag op een van de live oefenmomenten of online energiecirkels.

De Reiki oefenmomenten zijn naast gezellig en ontspannend ook enorm leerzaam en inspirerend! In een groep versterk en stimuleer je elkaar in je ontwikkeling en energie. Het geeft je een verdieping in jouw eigen helingsproces en dat van anderen.

Soms behandelen we gericht met een thema en een andere keer laten we de energie bepalen wat we gaan behandelen. Heb je zelf een thema, of wil je als groep op afstand sturen ook dat is mogelijk!

Je zelfvertrouwen in het healingswerk zal vergroten en het vertrouwen in de Reiki-energie groeit. Een helend moment met mensen met dezelfde interesse.

Praktische informatie live oefenbijeenkomsten
* Eerstvolgende oefenmoment:  Agenda
* Investering: 15,00 (Inclusief koffie/thee/versnapering)
* Locatie: De Vroone, Kapelle
* Minimaal Reiki 1. Heb je geen certificaat maar wel ervaring in een andere vorm van healingswerk, neem dan even contact met me op.

We starten iedere keer met een Reiki-meditatie en stemmen ons af op de energie, we doen oefeningen voor ons zelf en we behandelen elkaar. Aan het einde wisselen we, indien gewenst, ervaring uit.

Liever online meedoen? Meld je dan aan voor de maandelijkse gratis energiecirkel. Hierin begeleid ik je in een krachtige energiecirkel in een zelfbehandeling, is er gelegenheid voor vragen en zal ik een kaart voor je trekken.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Ik wil mij aanmelden voor het eerstvolgende Reiki oefenmoment op
Select an option
Menu