Reiki massage

Reiki massage is een combinatie van een Reiki behandeling volgens The Usui System of Natural Healing en een ontspanningsmassage.

Reiki massage
De term Reiki staat voor universele levensenergie. Iets waar ieder mens over beschikt. Wanneer er blokkades in ons lichaam zijn, kan de energie niet vrijuit stromen. Hierdoor ontstaat er een disbalans met uiteenlopende klachten als gevolg. Bij een Reiki massage worden bepaalde punten (de chakra’s) van het lichaam gestimuleerd waardoor de blokkades verdwijnen en het zelfhelend vermogen van het lichaam zich herstelt.

Tijdens deze cursus leer je op basis van je intuïtie een Reiki behandeling en een massage met elkaar te combineren. Verder zullen we aandacht besteden aan onder andere de basis van de chakra’s. Je ontvangt géén inwijdingen. Je gaat ervaren door te doen.

Praktische informatie
* Vooropleiding: minimaal Reiki I
* Duur: 2 dagdelen + evaluatie
* Kosten: 250,-
* De cursus wordt gegeven in groepen van minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers
* Naslagwerk inbegrepen

Een Reiki massage kan uitstekend gecombineerd worden met andere therapievormen. Twijfel je of heb je vragen? Laat het me weten.

Na het volgen van deze cursus kun jij op basis van je intuïtie een volledige Reiki massage geven voor optimale ontspanning voor de ontvanger.

Menu