Reiki kids

Voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar die graag zelf Reiki willen leren, meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen, willen leren werken met energie, maar speciaal ook voor kinderen die willen leren omgaan met hun hooggevoeligheid.

Ze leren op een creatieve manier dat er een relatie is tussen lichaam en geest en hoe ze kunnen vertrouwen op de signalen van hun lichaam en hun emoties.

Reiki voor kinderen
Reiki helpt kinderen door rust, ontspanningen en zelfvertrouwen te brengen. Leren omgaan met de gevoeligheid vermindert onder andere woedeaanvallen en huilbuien en versterkt het zelfvertrouwen. Ze leren hun eigen ik ontdekken en daarbij kan het ervoor zorgen dat blokkades worden voorkomen en niet worden opgespaard voor later.

Tijdens de cursus gaan we spelenderwijs leren werken met energie. De handposities en leefregels staan centraal. Verder besteed ik aandacht aan:
Wat is Reiki en waar komt het vandaan? Hoe voel je energie? Hoe blijf ik in mijn KI kracht? Hoe kan ik me beter concentreren? Hoe zorg ik dat ik mijn eigen energie niet weggeef?
Afgestemd op de groep zet ik andere creatieve opdrachten in als het tekenen van een mandala, het reiki-doosje, aardingsoefeningen en positief denken opdrachten.

Kom in contact met andere hooggevoelige kinderen en ervaar de helende werking.

Praktische informatie
* Cursusdata in overleg
* Cursusduur: 2 dagdelen en een evaluatie na drie maanden
* Tussendoor oefen je thuis.
* Ik ben bereikbaar voor al je vragen.
* Groepsgrootte:  min. 2 en max. 4 personen
* Kosten: € 175,-
* Natuurlijk ontvang je ook een certificaat!

Bonus: als je het leuk vindt word je lid van het Ki-Team en komen we af en toe bij elkaar om met de energie aan de slag te gaan.

Aan het einde van de cursus
* Kun je jezelf een behandeling geven.
* Kun je anderen een behandeling geven.
* Ben je goed beschermd om geen klachten over te nemen van anderen.

Wat brengt het jou?
* Een verbeterde energiehuishouding
* Meer zelfliefde
* Meer verbinding

Je kunt na de cursus elke dag aan de slag en genieten van de ontspanning en rust die het brengt.

Ik geef het hoogsensitieve kind graag de begeleiding die hij/zij zo nodig heeft om te kunnen groeien en bloeien.

Note: Ouders komen zelf niet mee naar de cursus, ook niet als ze zelf Reiki hebben. Ik vind het belangrijk het kind de ruimte te geven.

Menu