Mijn Reiki pad tot nu

Ik volgde de eerstegraads Reiki cursus puur voor mijn eigen ontwikkeling, rust te vinden in alle emoties, stemmingen en prikkels van de wereld om mij heen. Door mezelf dagelijks met Reiki te behandelen heb ik die rust gevonden. Reiki heeft mij meer inzicht gegeven. Door de dagelijkse zelfbehandeling heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, en heb ik met andere ogen naar mezelf leren kijken, ik mag er zijn! Wetende wat Reiki 1 voor mij heeft betekend, heb ik mijn reis (na een korte pauze) voortgezet.

Ik deed de tweede graad van Reiki, zodat ik op een dieper niveau andere kan en mag  helpen en startte in 2020 mijn eigen praktijk (Reiki Praktijk You) en praktijk waarin JIJ centraal staat. Ik vind het mooi om te zien dat mensen zich na een of enkele behandelingen fitter en meer ontspannen voelen. Ze komen steeds een stapje dichter bij hun eigen kern.

Reiki heeft mijn leven positief veranderd en kan ook een verschil maken in dat van jou!

Reiki 3 en meer……

Na het doorlopen en al enige tijd beoefenen van Reiki I en II herkende ik ruimte in mezelf bij het sturen van Reiki en had ik een grote wens naar een nog sterkere afstemming op het Universum.

Ik heb mijn Reiki III-a gehad en mijn Reiki III-b traject doorlopen waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik voel bewust dat ik deel uit maak van een groter geheel, kan mij afstemmen op een hoger niveau en verbind mezelf met rust, ruimte en universele liefde.

Reiki is mijn passie! Ik heb Reiki altijd bij me en het is altijd beschikbaar.

Wat Reiki voor iemand betekent is heel persoonlijk. Het mooie aan Reiki is dat het werkt op alle niveau’s, dus zowel lichamelijk, geestelijk, spiritueel als emotioneel. Over het algemeen is het een zeer ontspannen gevoel. Eventuele pijn wordt als draaglijker ervaren of zal sterk verminderen. Ik zie zowel clienten als cursisten die meer zelfvetrouwen hebben, hun eigen pad durven lopen en al vele inzichten hebben gekregen.

Ik ben blij met wat ik tot nu toe al heb mogen leren en besef hoe belangrijk het is om goed naar je lijf te luisteren en grenzen te stellen.

Ik kijk er naar uit om jou en nog vele andere in liefde te begeleiden in de eigen Reiki-reis.

Reiki master Zeeland

Doen waar je goed in bent, goed mee doet en plezier in hebt.

Opgeleid als

Usui Reiki Master en Teacher
Kundalini Reiki Master en Teacher
Lighterian Reiki facilitator (nog bezig)
Chakratherapie therapeut
& meer…..
Menu