Opfriscursus Reiki

Heb je ooit een Reiki 1 of 2 cursus gedaan en wil je graag de draad weer oppakken? Of is het lang geleden en wil je graag een opfris initiatie? Kies dan voor een opfriscursus Reiki 1 of 2.

Opfriscursus

Opfrissen Reiki 1 en/of 2

1 inwijding

2 uur begeleiding

Inclusief cursusmateriaal

Individueel

€ 75,00

Waarom opfrissen?
Een inwijding in Reiki is een inwijding voor het leven. Maar het kan zijn dat je om welke reden dan ook niets meer met Reiki hebt gedaan na je inwijding en dat is jammer.

Je kunt altijd weer met Reiki verder gaan wanneer je dat wilt. Is het echt heel lang geleden, of heb je ergens anders je Reiki 1 en 2 gehaald en wil je verder dan adviseer ik een korte opfriscursus te doen.

Pak de draad weer op!
&
Geef je Reiki-kennis en vaardigheden een boost.

 

Praktische informatie
We plannen samen een moment in om de opfris te doen, dit kan zowel op locatie als via zoom.

Na de cursus voel je de energie weer stromen, kunt dit moeiteloos in je leven toepassen en weet je hoe je nog meer van het leven kunt genieten met Reiki.

Wist je dat?

Naast de opfriscursus organiseer ik ook Reiki oefenmomenten. Deze zijn naast gezellig en ontspannend ook enorm leerzaam en inspirerend! In een groep versterk en stimuleer je elkaar in je ontwikkeling en energie. Het geeft je een verdieping in jouw eigen helingsproces en dat van anderen.

Menu