Lightarian Reiki

Ben jij een Reiki Master en wil je de energie nog verder verdiepen, dan is Lightarian Reiki™ iets voor jou! Dankzij het channeling proces weet men dat er 8 banden bestaan van de helende Reiki energieën en dat de frequentie, van ieder van hen op progressieve wijze toeneemt, naarmate je in de hogere banden terecht komt.

Vibrationele banden van Reiki

Band 1: op USUI gebaseerde Reiki

Band 2: Lightarian™ Buddhic Boost en op Karuna® gebaseerde Reiki

Banden 3 & 4: Lightarian Reiki™ I en II

Band 5: Lightarian Reiki™ III

Band 6: Lightarian Reiki™ IV

Banden 7 & 8: Lightarian Reiki™ V en VI

Wat is Lightarian Reiki™?
Lightarian Reiki™ is een uitgebreidere vorm van Reiki en het betreft 6 hogere vibrationele banden van Reiki.

Ze hebben tot doel je te ondersteunen in een versneld proces van spirituele groei. Afstemming op deze hogere Reiki frequentiebanden resulteert onder andere in een snellere spirituele groei van degene die de afstemming ontvangt.

Speciaal voor jou als Reiki Master (3A), 6 hogere vibrationele banden van Reiki.

Praktische informatie
De 6 vibrationele banden van Lightarian Reiki™ worden geleerd in 4 levels. Per level wordt er een Master certificaat afgegeven.

De investering in jezelf is € 65,- per afstemming. (Betaal je alle 5 afstemmingen in 1x dan betaal je € 295,-. Een besparing van €30,-).

Buddhic Boost, Lightarian Reiki™ I en II, Lightarian Reiki™ III, Lightarian Reiki™ IV en Lightarian Reiki™ V en VI.

Dit is inclusief officiële registratie bij het Lightarian Institute U.S.A, het officiële cursus materiaal en een certificaat.

Wanneer kun je de afstemming ontvangen?
Omdat Lightarian Reiki de bovenste zes van de acht Reiki Energie Banden beslaat, zal je de eerste twee banden moeten hebben. Usui Reiki met Karuna Reiki.

Heb je alleen Usui Reiki gedaan?
Dan dien je eerst afgestemd te worden op de Buddhic Boost alvorens je kan worden afgestemd op de Lightarian Reiki™ energieën. Deze zit inbegrepen in de cursus.

Hoe werkt het?
De afstemmingen kunnen persoonlijk, of op afstand (via beeldbellen) gedaan worden en duren ongeveer 30 minuten per afstemming. Tussen iedere afstemming zit minimaal 21 dagen.

Een Lightarian zijn betekent dat je bewust bezig bent met je proces van innerlijke ontwikkeling, en dat je toegewijd bent de spirituele principes van zelfbekrachtiging, reiniging, heling, activatie en manifestatie in je leven toe te passen.

Menu