Kundalini Reiki

Kundalini energie stroomt van nature bij iedereen. Door onze de huidige (drukke) maatschappij stroomt deze echter vaak te zwak en verliezen we onze aarding. Door deze slapende Kundalini energie aan te wakkeren, kun je steeds meer echt jezelf zijn en jouw ware kracht en potentie omarmen.

Kundalini Reiki
Kundalini energie is een energierol onderaan de ruggengraat. De energie is te herkennen aan een rondje van circa 1 cm groot, die in 3 ½ rol opgerold ligt.

Kundalini energie stroomt van beneden naar boven, terwijl Usui Reiki juist van boven naar beneden stroomt. Als beiden geactiveerd zijn, dan zul je de optimale balans en energie ervaren.

Het opstijgen van de Kundalini energie door de chakra’s, die ook doorstroomt naar de aura, dient geleidelijk gebeuren, omdat het een sterke kracht heeft en gepaard kan gaan met heftige emoties en ervaringen zodra blokkades worden doorbroken. Daardoor wordt de totale inwijding over 3 inwijdingen verdeeld.

Kundalini Reiki zorgt voor een veilige manier van het activeren van deze energie en het geeft je toegang tot de grootst mogelijke bron van energie.

Praktische informatie
Je ontvangt:
* Uitgebreid handboek (PDF)
* 3 inwijdingen (level 1 t/m 3 Mastergraad). Deze gaan we samen door persoonlijk of via beeldbellen.
* 7 extra inwijdingen (Diamant Reiki, Kristal Reiki, DNA Reiki, Geboorte trauma Reiki, Locatie Reiki, Vorige levens Reiki, Balans Reiki). Deze extra energieën kun je zelf activeren na het ontvangen van de level 3 Mastergraad. Alles wordt duidelijk uitgelegd in het handboek (PDF) dat je ontvangt bij deze bij deze cursus.
* Zodra je de inwijding(en) hebt binnen gehaald, mag je jouw ervaring met mij delen. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.
* Voor deze inwijding adviseer ik dat je  de live cursus Usui Reiki hebt gedaan, zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie. Maar dit is niet verplicht.

Jouw investering voor deze individuele inwijding bedraagt € 85,-

Kundalini Reiki

Kundalini energie is geen andere vorm van Usui Reiki, maar een heel andere healingsvorm. Het is een aanvulling op je Usui Reiki en werkt met intentie en niet met symbolen.

De energie voelt ongeveer hetzelfde, maar de Kundalini Reiki energie werkt vooral in op je chakra’s en het kanaal dat door de ruggegraat loopt, van de stuit tot de kruin. Daarbij reinigt het ook de chakra’s. Kundalini reiki stroomt net als gewone reiki alsof het een eigen intelligentie heeft.

Menu