‘Ik help jou graag je innerlijke balans terug te vinden en te houden!’

In ons gehaaste leven, waarin we steeds meer moeten en nog maar af en toe de tijd nemen om even aan onszelf te denken en te ontspannen, zijn veel van ons de innerlijke rust kwijt geraakt. De energie raakt verstoort, waardoor allerlei psychische en/of lichamelijke klachten kunnen ontstaan.

Wil je samen met mij werken om weer in verbinding met jezelf te komen, meer rust in je hoofd te krijgen, jezelf weer te ontmoeten en je zelfbewustzijn te versterken? In mijn praktijk richt ik me op energetische healing en innerlijke coaching. Je kunt bij mij terecht voor onder andere Reiki- Chakra behandeling, Access Bars, intuïtieve ontwikkeling en meditatie lessen. Ik help je graag op weg naar een geweldig leven, waarin jij volledig tot bloei komt.

Met liefdevolle vriendelijkheid laat ik je terugkomen bij jezelf, waardoor je gezondere keuzes maakt – beter passend bij jou – en zorgt het ervoor dat je je minder laat leiden door je omgeving of prikkels van buitenaf. Ik ben van mening en vind het erg belangrijk dat ieder mens kan ervaren wat deze manier van healing is en wat het met je doet. Ook als je geen klachten hebt kan het simpelweg heerlijk zijn om gewoon te ontspannen en zo energie op doen.

Vanuit mijn passie werk ik met heel mijn hart aan het verspreiden van de liefde. Dat begint voor mij bij de mens. Zelfliefde, leven zoals jouw ziel bedoelt heeft, zonder blokkades, pijnen en randvoorwaarden. Mijn missie? Mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden en zo alles uit hun leven te halen wat er in zit.

Ik vind het ontzettend mooi om zo te mogen werken met mensen en de moed te voelen van degene die kiest voor zijn/haar hart. Bewust de stap durft te zetten om in je eigen kracht te gaan staan.

Op zoek naar jou eigen kracht ontdekken hoe je opnieuw van jezelf kunt houden en je je leven weer in eigen handen kunt nemen om op een liefdevolle manier de beste versie van jezelf te worden en te blijven. Puur, vanuit jouw eigen kracht, jouw talenten benutten en vanuit moeiteloosheid en flow intens genieten van het leven

Ik geloof dat deze manier van heling het goud is van deze tijd. Het brengt rust, aandacht en liefde samen in een tijd helemaal voor jezelf.

Reiki
Reiki werkt door de energiestroom opnieuw in evenwicht te brengen. het verwijdert blokkades in het lichaam die mogelijk al jaren zijn opgebouwd, wat resulteert in fysieke pijn, stress, emotionele zorgen en een onvermogen om vooruit te gaan.  Een reikibehandeling zorgt ervoor dat je je weer energiek, herboren en gemotiveerd voelt.

Ik geloof sterk in de werking van Reiki en zorg graag. Deze combinatie maakt dat ik graag mensen door middel van Reiki wil helpen weer op te laden, zodat hun lichaam weer energie heeft om te herstellen. Reiki verbindt jou met jou eigen licht, jou ZIJN! Dit zal je letterlijk en figuurlijk laten stralen.

Access Bars
De bars zijn energiebanen op en in het hoofd. Door deze 32 energiepunten op het hoofd in verschillende combinaties zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Oude overwegingen, overtuigingen en gedragspatronen worden verwijderd. Hierdoor ontstaat ruimte om weer te ontvangen.

Als je je Bars laat nalopen, verander je letterlijk de waarschijnlijkheid van toekomstige mogelijkheden. Zo heb je weer toegang tot heldere inzichten en kun je nieuwe stappen zetten, zonder dat je het eng vindt, zonder dat je geremd wordt door je vooringenomen angsten en onzekerheden. Alsof je de reset knop van je brein omzet.

Chakrabehandeling
Net als bij een Reikibehandeling stroomt er energie door mijn handen en kanaliseert deze energie zich in jouw lichaam. Maar tijdens een Chakrabehandeling gebeurt meer. De energie wordt eerst afgevoerd en daarna weer opgevoerd. Vervolgens worden de vijf chakra’s op de rug één voor één gemasseerd, zodat de energie in de betreffende chakra weer op gang wordt gebracht of indien nodig hersteld. Het 3e oog en de kruin worden als laatste in balans gebracht. Na de behandeling stroomt de energie in alle chakra’s weer in één lijn, zoals het behoort te zijn.

De chakra’s zullen na een of een aantal behandelingen qua energie weer helemaal in balans zijn.

Menu