Naast Reiki 1, 2 en 3 zijn er ook prachtige, aanvullende energiestromen beschikbaar. Ieder met zijn eigen kracht en eigenschappen. Deze energiestromen geef ik graag persoonlijk (op afstand) aan je door. Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden deze inwijdingen vaak ook als intens en heel bijzonder ervaren.

De verschillende energieën gebruik ik voor mezelf, maar zet ik ook in tijdens healingen die ik geef in mijn praktijk.

Wil jij ook ervaren wat deze aanvullende energiestromen voor jou kunnen betekenen? Kies (intuïtief) welke voor jou het beste voelt en boek jouw inwijding. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Let’s spread the light!

Is voorkennis vereist? Voor sommige energiestromen is het voldoende als je via Reiki 1 bekend bent met het ontvangen van energie. Voor andere energiestromen is het verstandig om zelf Reiki Master (3a) te zijn voor je deze energiestroom ontvangt.

Voor mij zijn deze aanvullende energiestromen een enorme verrijking en ik vind het dan ook geweldig om de energiestromen die ik nu beheers aan jou te laten ervaren en door te geven.

Aartsengel Raphaël

Zijn naam betekent ‘God geneest’, en iedereen kent Raphaël wel als de genezende Aartsengel. Deze inwijding is dus vooral een genezende inwijding, waarna je met Raphaël kunt samenwerken om jezelf en anderen te helen.

Een mooie inwijding om je hierna met hem te verbinden. Heel fijn om jezelf of een ander een mini-healing te geven.

€ 33,-

Aartsengel Raphaël Green Ray

Speciaal voor healers. Deze inwijding helpt je cliënt om zich te openen voor de healing en om open te staan voor hulp uit het Engelenrijk.

€ 33,-

Aartsengel Raphaël Green Sphere

Deze inwijding helpt je bij het helen van trauma’s en leegtes op zelfliefde gebied. 

€ 33,-

Aartsengel Raphaël’s Healing Hands

Deze inwijding transmuteert alle negatieve gedachtenvormen of blokkades. Het is een kalmerende en rustgevende energie. Voel de hand van Raphaël.

€ 33,-

Aartsengel Raphaël Arrow

Deze inwijding geeft je een dieper inzicht in datgene wat je echt wilt op een bepaald moment of in je leven.

€ 33,-

Wil je alle 5 de inwijdingen van Aartsengel Raphaël afnemen als pakket? Dan betaal je slechts €111,- in plaats van €165,-

Bij alle inwijdingen zit een handleiding en een certificaat.

Agape Reiki

Agape is een Grieks woord dat “onvoorwaardelijke liefde” representeert. Het is een universele, geestelijke, spirituele liefde. Het is gemakkelijk te gebruiken en tegelijkertijd zeer effectief.

Iets voor jou? Agape Reiki kan
je hartcentrum openen;
verlichten bij liefdesverdriet;
ondersteunen bij een gebroken hart;
woede transformeren in liefde.

Om dit energiesysteem te ontvangen is minimaal Usui Reiki 1 nodig  of een vergelijkbaar energiesysteem.

€ 22,-

Blue Cloud of Archangel Michael™

De blauwe straal van Aartsengel Michael geeft jou een beschermend schild tegen negativiteit, en met name ook tegen eigen negatieve gedachten. Deze energie helpt je om jezelf te reinigen na een dag vol (negatieve) energieën van anderen. Geeft rust en ontspant.

Voor wie is de Blauwe straal van Aartsengel Michael inwijding geschikt?
Deze inwijding is voor iedereen geschikt. Ben je bekend met energiewerk? Dan zul je de energie eenvoudiger herkennen.

€ 22,-

Etherische Kristallen

Altijd toegang tot de juiste edelstenen? Waar je ook bent. Dat kan! Gechanneld door Ole gabrielsen.

De werking van deze etherische kristallen zijn gebaseerd op hun aardse versie, alleen is de energietrilling zuiverder, afkomstig vanuit de kosmos en daardoor een veel krachtigere uitwerking.

Versterk de healingen van jezelf of van anderen.

Er zijn in totaal drie inwijdingen, met elke inwijding krijg je toegang tot de trillingen van de Etherische Kristallen van die groep. Door de inwijdingen word je afgestemd op deze speciale kristallen; door je intentie krijg je er toegang toe. Inclusief uitgebreid naslagwerk

€ 50,-

Je wordt verbonden met de trillingen van de volgende Etherische Kristallen:

 • 1e inwijding
  Amethyst, Aquamarijn, Aventurijn, Barnsteen, Bergkristal, Botswana Agaat, Calciet, Carneool, Chalcedoon, Chrysocolla, Citrien, Diamant, Hematiet, Jaspis, Malachiet, Robijn, Rose Beryl, Rozenkwarts, Smaragd, Sodaliet, Turkoois.
 • 2e inwijding
  Alexandriet, Amazoniet, Azuriet, Calciet, Fluoriet, Granaat, Heliotroop, Jade, Lapis Lazuli, Maansteen, Moldaviet, Peridoot, Pyriet, Saffier blauw, Saffier geel, Toermalijn roze, Toermalijn violet, Toermalijn zwart, Vuuropaal, Chakra-stenen.
 • 3e inwijding
  Apache Tears, Apophyliet, Moqui Marbles/ Boji steen, Charoit, Cyaniet, Kunziet, Labradoriet, Larimar, Prasem, Pyriet zon, Rhodochrosiet, Robijn in Zoisiet, Sneeuwvlok Obsidiaan, Sugiliet, Tanzaniet, Tektiet.

Dus krijg je teveel prikkels? Zuigt iemand je energie leeg? Heb je last van je maag? Juiste edelsteen bij je. 

Gold Reiki

Gold Reiki bestaat uit 3 levels. Met de inwijding wordt je afgestemd op de sterkst zuiverende werking van het edelmetaal goud. Dit staat bekend om je te beschermen tegen ongewenste energieën.

Gold Reiki ondersteunt in het verminderen van angstige gevoelens, negativiteit, spanning en prikkelbaarheid.

Het werkt ook heel goed bij het ondersteunen van kinderen. Kinderen die energetisch onbalans ervaren, gevoelig zijn, moeite hebben met focus en angstig kunnen zijn. Ook  kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, reageren er heel goed op.  Deze energie helpt ze om meer ontspanning en rust te ervaren in hun al drukke leventje.

€ 55,-

Inclusief handleiding en certificaat 

 

Hanael’s Letter of Peace™

Een nieuwe soort generatie energie. Het is er om ons te helpen vrede te sluiten met mensen met wie we geen vrede hebben. Het kan een familielid zijn met wie we een slechte relatie hebben, of een vriend, een kennis, een beroemd persoon of zelfs jezelf. Maar het belangrijkste is om te verlichten wat vergeven mag worden, want vergeving bevrijdt je. We vergeven niet voor andere mensen, we vergeven voor onszelf.

We gaan naast de inwijding een meditatie doen. Daarna schrijf je twee brieven aan deze persoon. Ga jij de uitdaging aan? Het zal ontzettend opluchten.

€40,- 

Kundalini Reiki

Kundalini energie is een energierol onderaan de ruggengraat. De energie is te herkennen aan een rondje van circa 1 cm groot, die in 3 ½ rol opgerold ligt.

Kundalini energie stroomt van beneden naar boven, terwijl Usui Reiki juist van boven naar beneden stroomt. Als beiden geactiveerd zijn, dan zul je de optimale balans en energie ervaren.

Je ontvangt 3 inwijdingen (level 1 t/m 3 Mastergraad). Deze gaan we samen door persoonlijk of via beeldbellen plus 7 extra inwijdingen (Diamant Reiki, Kristal Reiki, DNA Reiki, Geboorte trauma Reiki, Locatie Reiki, Vorige levens Reiki, Balans Reiki).

Voor deze inwijding adviseer ik dat je  de live cursus Usui Reiki hebt gedaan, zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie.
Lees hier meer over Kundalini Reiki

€ 85,-

Licht Reiki

Licht Reiki is een heel mooi veelzijdig energiesysteem. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Je werkt met spiralen van licht, licht piramides en poorten van licht. Er zijn meditaties inbegrepen, chakra oefeningen, en nog meer!

Licht Reiki nodigt je uit om jouw leven mooier te maken, maar ook om de wereld om je heen mooier en lichter te maken

Licht Reiki is bedoeld om mee te healen en kan zowel hands-on als op afstand gebruikt worden. Om dit energiesysteem te ontvangen is minimaal Usui Reiki 1 nodig en bij voorkeur ook Reiki 2.

€ 35,-

Tips voor energiewerk met Licht Reiki:

 • om ruimtes en huizen op te laden en te harmoniseren
 • om voedsel en drank op te laden
 • om slaap– of meditatieruimte op te laden met licht
 • om werkplekken op te laden met licht
 • als hulp en ondersteuning van dieren en de natuur
 • opladen van drinkwater voor mensen, dieren en planten
 • zelfhelende vermogen van wonden activeren (op alle niveaus)
 • ondersteuning in het oplossen energetische blokkades
 • ondersteuning bij gevoelens van boosheid
 • lichtzuilen oproepen
 • energievormen in het licht begeleiden
 • ondersteuning bij angstige gevoelens
 • ondersteuning bij het verminderen van spanningen

Purple Reiki

Purple Reiki is een fantastische energie die met name helpt bij het oplossen van blokkades en het weer laten stromen van (vastgelopen) energie.

Soms zijn cliënten en hun behandelaars zich niet bewust van de vastgelopen energie en verwarren het met geblokkeerde chakra’s. Purple Reiki gaat direct naar het gebied van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren en de cliënt en de behandelaar zullen onmiddellijk een verschil kunnen waarnemen.

Het is heel geschikt bij de behandeling van anderen, maar kan ook grote resultaten geven voor jezelf.

Minimale vooropleiding: Reiki Master of Kundalini Master.
Lees meer

€ 35,-

Zon Reiki

Zon Reiki bevat de hoge trillingsfrequentie van de zon. Het brengt vitaliteit en verjonging van ons fysieke lichaam op cellulair niveau. Nu de frequentie van de aarde toeneemt mogen we nog meer ontvangen.

Het verhoogt je wilskracht en ons energieniveau. Het werkt daarom enorm goed bij uitstelgedrag.

Zon Reiki is zeer eenvoudig te gebruiken. Het kan worden uitgevoerd als een zelfstandige sessie of als “finishing touch” voor elke andere energiebehandeling.

Om dit energiesysteem te ontvangen is minimaal Usui Reiki 1 nodig  of een vergelijkbaar energiesysteem.

€ 40,-

Schrijf je een recensie?

Dan ontvang je de 5th dimension masters blessings inwijding cadeau!

Er zijn veel opgestegen en etherische meesters in de 5e dimensie en hun doel is om alle mensen te helpen en moeder aarde om te groeien. Met dit systeem kunnen we hun gezegende energie ontvangen om sneller te ontwaken en de grote illusie die ons ervan weerhouden om een volle , gezegende en gelukkig leven.

Deze energie zal ons helpen bij het loslaten van onze beperkte overtuigingen en al onze valse identiteiten

Inclusief certificaat en origineel naslagwerk.

Praktische informatie
De inwijding wordt persoonlijk, op afstand, door mij aan je doorgegeven. We plannen samen een geschikt moment in! Liever ophalen d.m.v. een Chi-bal? Laat het me dan weten.

Naast de inwijding krijg je een digitaal certificaat en een naslagwerk.

Disclaimer
Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of te genezen.
Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Inwijding (half)jaarabonnement

Wil jij een half jaar lang, elke maand een fantastische en krachtige inwijding ontvangen? Meld je dan aan! We starten in augustus. Een magisch halfjaar met persoonlijke en spirituele groei.

Je kunt de inwijdingen thuis ophalen. Kun je niet op de geplande data? Geen probleem. Je kunt zelf een goed moment kiezen en de replay bekijken.  Je ontvangt alle informatie die je nodig hebt.

Elke inwijding heeft unieke kwaliteiten en zal je steeds nieuwe mogelijkheden en vaardigheden geven. Je leert nog beter jouw energieveld beschermen, je kunt op alle gebieden meer overvloed gaan ervaren, je zult je spiritualiteit en spirituele kennis vergroten en nog veel meer. Dit is echt magisch!

Dit kun je verwachten: Chakra Flush – Ego Flush – Grounding Flush en de rest blijft nog even een verassing. Interesse? Neem contact met me op.

Menu